Home » Informació

Informació

Estació municipal d’esquí nòrdic Guils Fontanera

Guils Fontanera és una zona amb moltes possibilitats per als aficionats a l’esquí nòrdic. Gràcies a la situació geogràfica, en una vessant d’influència atlàntica, compta amb més temps d’innivació. Quan el centre està a ple rendiment, pot oferir a l’esquiador fins a 34 km de pistes.
L’estació gaudeix també d’unes magnífiques vistes panoràmiques a tots els cims i a la vall de la Cerdanya.

Informació

A la caseta d’informació us resoldrem tots els vostres dubtes, us direm quines activitats podeu fer, els recorreguts més adients, l’estat de les pistes d’esquí i dels circuits de raquetes. Aquí, també trobareu els tiquets per el lloguer del material que necessiteu per gaudir d’un dia a la neu, i us vendrem els abonaments per esquiar i per fer raquetes. Si us calen monitors, sigui per començar a provar aquest magnífic esport com per perfeccionar-lo, també en aquest punt us facilitarem tota la informació.

Lloguer

En el servei de lloguer disposem d’uns 400 equips de clàssic i 40 equips de “skating” per que pugeu triar el material més adequat. Els num. de peu van des del 27 (el més petit) al 50 (el més gran), i les llargades d’esquí van del 1,20cm al 2,15cm . De raquetes en tenim unes 100 de diferents models, que s’adaptaran als més menuts i als més grans.

Disposem d’un espai on podreu deixar les vostres botes mentre practiqueu el vostre esport preferit.

Per que la mainada comenci a prendre contacte amb la neu, hi han uns 30 trineus de plàstic.

Circuits

Quan el centre està a ple rendiment ofereix al fondista fins a 34 Km de pistes de diferents nivells: 6 de verdes, 3 de blaves, 7 de vermelles i una de negra, totes intercomunicades, així l’esquiador pot triar el recorregut adequat al seu nivell amb uns traçats que combinen boscos de pi negre, prats i clarianes. L’esquiador, depenent del circuit que triï, gaudirà de magnífiques vistes a la Cerdanya i de la tranquil·litat del bosc.

Escola

L’estació disposa d’una plantilla de monitors que us acompanyaran  en aquesta aventura de l’esquí de fons. Tant si voleu començar a esquiar com si voleu perfeccionar la vostra tècnica sigui de clàssic o d’”skating”.

Els col·legis disposen també una programació per dies o per setmanes (més informació).

Bar Restaurant

El Bar Restaurant de l’estació és un lloc ideal per recuperar forces amb un bon àpat. L’establiment ofereix tapes, pizzes, entrepans calents i freds amb llesques de pagès, amb preus que van des dels 6 euros als 9,5 euros.

 

El Bar Restaurant està obert tot l’any excepte el mes de vacances del personal (normalment al juny).

Telèfons: 972 49 57 37 i 872 00 30 21

Carretera i Aparcament

L’estació disposa d’una màquina llevaneus per mantenir la carretera d’accés en optimes condicions, tot i que es recomana portar sempre les cadenes al cotxe. La carretera es tanca, a l’alçada del poble de Guils, de les 17 h a 9h del matí seguent a la temporada d’hivern(finals de novembre a finals d’abril). L’aparcament té una capacitat d’uns 500 vehicles a la base de l’estació. A l’apartat d’accesos podeu veure més informació de com arribar.(click aqui)

Dades d’interès

 • Any obertura: 1993
 • Cota mínima i màxima: 1905-2080m.
 • Nucli de l’estació: Fontanera
 • Total circuits: 34 km
 • Circuit més llarg: 15 km
 • Circuit skating : 8 km
 • Circuits amb raquetes: 3-5-7 km
 • Parc de neu infantil
 • Escola d’esquí
 • Cafeteria/Rest
 • Zona de trineus per a nens  : 500m(cota 1905m)
 • Servei mèdic : Primers auxilis

Més Informació: