Home » Com Arribar i Estat Accesos

Com Arribar i Estat Accesos

En aquesta pàgina informarem de l’estat de la carretera d’acces i de com arribar a l’estació d’esquí de Guils Fontanera.

Estat de la carretera d’acces: Obert

INFORMACIÓ IMPORTANT HORARI D’HIVERN

Durant la temporada d’hivern la carretera d’accés a l’estació de Guils Fontanera és oberta de les 9,00 hores a les 17,00 hores. Fora d’aquest horari, la carretera està tancada i barrada a l’alçada del nucli de Guils.

 

AMB AUTOMÒBIL

DES DE BARCELONA
  • Per l´A-18 a Manresa i desprès la C-16 (Gironella-Berga-Tunel del Cadí ) fins a Puigcerdà. Des d’aquí agafar la N-260 cap a La Seu d’Urgell fins a la següent rotonda (a 750 m ), girar cap al poble de Guils de Cerdanya (a 5km) i, just a l’entrada del poble, agafar el trencall a la dreta fins a l’estació d’esquí (a 7 km).
  • També per la la N-152 (Vic, Ripoll, Collada de Toses) fins a Puigcerdà.   Des d’aquí agafar la N-260 cap a La Seu d’Urgell fins a la següent rotonda (a 750 m ), girar cap al poble de Guils de Cerdanya (a 5km) i, just a l’entrada del poble, agafar el trencall a la dreta fins a l’estació d’esquí (a 7 km).
DES DE LLEIDA:
  • Per la C-14 fins a Ponts, i la N-260 fins a La Seu d’Urgell-Puigcerà. Uns 750 m abans de Pugcerdà (últim poble Bolvir), agafem el trencall que va cap a Guils de Cerdanya (5 km) i, just a l’entrada del poble, girar cap a la dreta fins a l’estació d’esquí (a 7 km).
DES DE GIRONA:
  • Per la C-150 passant per Olot, Ripoll i Ribes de Freser per la N-152 (collada de Toses), fins a Puigcerdà. Des d’aquí agafar la N-260 cap a La Seu d’Urgell fins a la següent rotonda (a 750 m ), girar cap al poble de Guils de Cerdanya (a 5km) i, just a l’entrada del poble, agafar el trencall a la dreta fins a l’estació d’esquí (a 7 km).
DES D’ANDORRA:
  • Per el port d’Envalira al port de Pimorent fins arribar a la Guingueta i Puigcerdà. Des d’aquí agafar la N-260 cap a La Seu d’Urgell fins a la següent rotonda (a 750 m ), girar cap al poble de Guils de Cerdanya (a 5km) i, just a l’entrada del poble, agafar el trencall a la dreta fins a l’estació d’esquí (a 7 km).

AMB AUTOBÚS

  • Línia Alsina Graells, des de Barcelona i des de La Seu d’Urgell, fins a Puigcerdà. Tel. 932 656 866
  • Línia Teisa, des de Girona. Tel. 972 200 275

AMB TREN

  • FCC de Barcelona – La Tour de Carol, fins a Puigcerdà. Tel. 972 880 1 65

TAXIS DES DE PUIGCERDÀ

Ver mapa más grande