Home » Noticies

Noticies

SORTIDA AMB RAQUETES, DISSABTE 18 DE FEBRER

El dia 18 de febrer, sortida nocturna amb raquetes, en una iniciativa pensada per a totes les edats i organitzada especialment amb la idea que s’hi apuntin les famílies. Cal reservar prèviament al telèfon 927197047. La sortida serà a les 19.00 hores, des del bar-restaurant de l’estació. A la fi del recorregut s’ha organitzat un àpat per recuperar forces, de pa amb tomàquet i botifarra.

 

guilsfontaneraraquetes

GUILS FONTANERA AMPLIA EL CIRCUIT DE RAQUETES

L’activitat de raquetes a Guils Fontanera ha experimentat un creixement notable en les últimes temporades. Així, els responsables de l’estació han volgut ampliar els itineraris del complex, dotant el circuit habitual de raquetes de noves possibilitats. Ha estat aquesta la raó que ha portat als directius del complex ha dissenyar un nou recorregut a la zona de la Solana, amb punt de partida des del refugi. El nou itinerari, de més d’1,5 quilòmetres, augmenta les possibilitats per a practicar aquesta modalitat sobre la neu que cada any captiva a més usuaris, especialment a famílies que volen tenir contacte amb la neu i la natura.

GUILS FONTANERA, LA PRIMERA ESTACIÓ D’ESQUÍ NÒRDIC DE CATALUNYA AMB CIRCUIT DE FAT BIKE

L’estació de Guils Fontanera s’ha convertit en la primera estació d’esquí nòrdic de Catalunya que disposarà d’un circuit per a bicicletes de neu, més conegudes amb el nom de Fat Bike. Els responsables de l’estació han marcat i senyalitzat un circuit de 2,5 quilòmetres, amb sortida i arribada a tocar de les oficines de Guils Fontanera. L’estació està negociant amb empreses del sector la possibilitat de tenir servei de lloguer de bicicletes, per aquells que no tenen bicis d’aquestes característiques. És recomanable que us poseu en contacte amb l’estació per saber la disponibilitat de bicicletes de lloguer.

Cal recordar que la temporada passada, l’estació va acollir el Winter Fat Bikes. Hi va participar unes 80 persones que van provar les bicis. Era un recorregut d’uns 4 quilòmetres, bastant tècnic, amb un 80% de l’itinerari cobert amb neu.

fatbike02

TAULA DE SENYALITZACIÓ AL MIRADOR DE FONTANERA

Un dels serveis que s’incorporen a l’estació, que s’inauguren ara, aquest hivern (i que tindrà una utilitat al llarg de tot l’any), és una taula de senyalització al mirador de Fontanera. És una de les novetats de la temporada que arrencarà en breu. La taula és un atractiu més per a visitar l’estació i la zona. De fet, el mirador de Fontanera disposa d’unes vistes privilegiades de la Cerdanya que el fan únic a la comarca.

taulamirador

LES NOVETATS DE GUILS FONTANERA PER A LA PROPERA TEMPORADA, UNA A UNA
L’estació de Guils Fontanera oferirà aquesta propera temporada tot un seguit de novetats. Destaca, especialment, un nou recorregut en el circuit de raquetes que amplia l’oferta de l’estació. Però, també, hi haurà una terrassa nova al bar-restaurant (que ja va entrar en funcionament el passat mes d’agost); una taula paisatgística al mirador panoràmic de Fontanera i, finalment, un circuit per a Fat Bike, de 2,5 quilòmetres. Amb aquesta instal·lació, el complex de Guils Fontanera es converteix en la primera estació d’esquí nòrdic de Catalunya que ofereix aquesta modalitat esportiva i lúdica. Amb tota probabilitat, l’estació disposarà de material de lloguer per fer el circuit de Fat Bike, tot i que és recomanable consultar-ho abans als responsables de l’estació.

I, finalment, cal destacar la col·locació d’un nou planell de les pistes d’esquí que supera els 2 metres d’ample per més d’1 d’alt.

plafoinformatiu

 

ELS FORFETS DE TEMPORADA 16/17, A LA VENDA 

L’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera posa a la venda els forfets de temporada amb un descompte del 20%, una promoció que estarà vigent fins el 20 de novembre. Per aprofitar aquesta oportunitat, i l’estalvi que representa comprar-los ara, podeu adquirir els forfets a la pàgina web de l’estació.

Comments are closed.